Tid beregnet på denne retten: 60 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4
Ingredienser:
- 800 g karbonadedeig
- 1 ss dijonsennep
- 1 ss tørket estragon
- salt og nykvernet pepper
Ovnsstekte rødbeter og poteter
- 1 kg sommerrødbeter
- 1 kg nypoteter
- 4 ss olivenolje
- 1 ss salt
- 1 ss tørket oregano
- 100 g fersk babyspinat
- 100 g feta

Slik gjør du:
1. Ovnsstekte rødbeter og poteter: Sett ovnen på 200 grader. Skrubb rødbeter og poteter. Fordel dem i et lag i en langpanne, drypp over olje og krydre med salt og oregano. Stek rødbetene og potetene i ovnen i ca. 30 minutter, til potetene er møre.
2. Form karbonadedeigen til hakkebøffer, pensle hver hakkebøff med sennep. Dryss over estragon, krydre med salt og pepper. Stek hakkebøffene i en stekepanne i 3-4 minutter på hver side.
3. Skyll spinaten grundig. Bland de stekte potetene og rødbetene med spinat, dryss med smuldret feta. Server sammen med de krydrede hakkebøffene.
God middag!