Oppskrift Med Karbonadedeig

Hakkebøff med ovnsstekte rødbeter

Sommerrødbeter og nypoteter. Denne retten er super på onsdag!

RØDBETER: Ovnsstekte rødbeter er bare helt nydelig! Foto: All Over Press
RØDBETER: Ovnsstekte rødbeter er bare helt nydelig! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tid beregnet på denne retten: 60 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften:  4

Ingredienser:

  • 800 g karbonadedeig
  • 1 ss dijonsennep
  • 1 ss tørket estragon
  • salt og nykvernet pepper

Ovnsstekte rødbeter og poteter

  • 1 kg sommerrødbeter
  • 1 kg nypoteter
  • 4 ss olivenolje
  • 1 ss salt
  • 1 ss tørket oregano
  • 100 g fersk babyspinat
  • 100 g feta
TIPS: De krydrede hakkebøffene blir veldig gode på utegrillen også. Foto: All Over Press
TIPS: De krydrede hakkebøffene blir veldig gode på utegrillen også. Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Ovnsstekte rødbeter og poteter: Sett ovnen på 200 grader. Skrubb rødbeter og poteter. Fordel dem i et lag i en langpanne, drypp over olje og krydre med salt og oregano. Stek rødbetene og potetene i ovnen i ca. 30 minutter, til potetene er møre.
2. Form karbonadedeigen til hakkebøffer, pensle hver hakkebøff med sennep. Dryss over estragon, krydre med salt og pepper. Stek hakkebøffene i en stekepanne i 3-4 minutter på hver side.
3. Skyll spinaten grundig. Bland de stekte potetene og rødbetene med spinat, dryss med smuldret feta. Server sammen med de krydrede hakkebøffene.

God middag!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer