NULL RIS: Ja, det ser ut som makiruller med ris, men det er noe helt annet. Rett og slett ordentlig deilige søtsaker. Foto: All Over Press
NULL RIS: Ja, det ser ut som makiruller med ris, men det er noe helt annet. Rett og slett ordentlig deilige søtsaker. Foto: All Over PressVis mer

Sushi

Har du hørt om sjokoladesushi?

Det hadde ikke vi heller – før vi fikk denne oppskriften.

KK.NO: Disse godbitene ser ikke bare fanatstiske ut, de smaker himmelsk også. Og, ja, du kan selvfølgelig spise dem med pinner.

Det tar cirka 40 minutter å lage denne konfekten.

Ingredienser:

NULL RIS: Ja, det ser ut som makiruller med ris, men det er noe helt annet. Rett og slett ordentlig deilige søtsaker. Foto: All Over Press
NULL RIS: Ja, det ser ut som makiruller med ris, men det er noe helt annet. Rett og slett ordentlig deilige søtsaker. Foto: All Over Press Vis mer
  • 130 g marsipan
  • 1 ts kakao
  • 20 g myk nougat
  • 1–2 ss frysetørket bringebærpulver

 

Pynt

  • 30 g mørk sjokolade
  • 20 g frysetørkede bringebærbiter

 

Slik gjør du det:

1. Rull ut 100 g marsipan til et rektangel (ca. 5 x 20 cm).

Bland 15 g marsipan med bringebærpulver og rull det ut til en tynn stang (20 cm lang). Bland de siste 15 g marsipan med kakao og rull også dette ut til en tynn stang.


2. Fordel bringebær­marsipan, kakaomarsipan og nougat oppå marsipan­rektangelet og rull det sammen til en rull. Pensle rullen med smeltet og temperert sjokolade og pynt med frysetørkede bringebær biter. Settes kjølig til servering.


3. Skjær den i små skiver med en skarp kniv og spis stykkene med spisepinner og sjokoladesaus/smeltet sjokolade.

Denne saken er hentet fra KK47. 

 

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: