Havrevaffel med banan og sitonskall
6 stykker
Deig:
- 1 sitron
- 3 egg
- 4 dl melk
- 1 ss smaksnøytral olje
- 1 moden banan
- 180 g havregryn
- 1 ss vaniljesukker
- 1/2 ts bakepulver
- 1/2 ts salt
- 1 ss smør til steking
Til servering:
- 3 pærer
- 125 g blåbær
- 100 g melkesjokolade
- 6 ss rømme eller kesam
- 6 ss karamellsaus

Bytt ut brødskiven med grove vafler
Slik gjør du:
- Finriv skallet av en siton. Bland alle ingredisensene til en jevn røre.
- Varm opp vaffeljernet, og pensle med smør. Stek vaflene gylne og sprø.
- Til servering: Skyll pærene, og skjær dem i tynne skiver. Anrett hver vaffel med rømme/kesam, pærebiter, blåbær, karamellsaus og hakket sjokolade.
LES OGSÅ: Piff opp vaflene