Rask Middag

Hele ukens matplan uke 13

Disse middagsrettene lager du på en halvtime!

RASKE: Denne uken var preget av retter som man lager på rundt en halv time. Sunne og gode er de også! Foto: All Over Press
RASKE: Denne uken var preget av retter som man lager på rundt en halv time. Sunne og gode er de også! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
PAPAS BRAVAS: Papas bravas er en liten spansk potetrett som ofte blir servert som tapas på kafeer og barer.  Foto: All Over Press
PAPAS BRAVAS: Papas bravas er en liten spansk potetrett som ofte blir servert som tapas på kafeer og barer. Foto: All Over Press Vis mer

Mandag - Kjøttkaker med papas bravas

PAPAS BRAVAS: Papas bravas er en liten spansk potetrett som ofte blir servert som tapas på kafeer og barer. 

Tid beregnet på denne retten: 30 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4

VAKKERT: Kjapp og supergod pastarett med mynte og erter. Foto: All Over Press
VAKKERT: Kjapp og supergod pastarett med mynte og erter. Foto: All Over Press Vis mer

Tirsdag - Pasta med sitronfløtesaus og grønn salat

Tid beregnet på denne retten: 25 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4

VAKKERT: Kjapp og supergod pastarett med mynte og erter.

VÅR: Friske asparges er vårens konge på middagsbordet. Og de tynne, fine er aller mest delikat!  Foto: All Over Press
VÅR: Friske asparges er vårens konge på middagsbordet. Og de tynne, fine er aller mest delikat! Foto: All Over Press Vis mer

Onsdag - Kyllingbryst med dampede grønne asparges

Tid beregnet på denne retten: 45 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4

FISK: Får du ikke tak I rødspette, kan du fint bruke annen hvit fiskefilet. Foto: All Over Press
FISK: Får du ikke tak I rødspette, kan du fint bruke annen hvit fiskefilet. Foto: All Over Press Vis mer

Torsdag - Rødspette med nypoteter og persillesaus

Tid beregnet på denne retten: 25 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4

OPPGRADERING: Hvorfor ikke oppgradere frokosteggerøren til middag? Fort gjort med å legge til laks og spinat. Foto: All Over Press
OPPGRADERING: Hvorfor ikke oppgradere frokosteggerøren til middag? Fort gjort med å legge til laks og spinat. Foto: All Over Press Vis mer

Fredag - Eggerøre med laks og spinat

Tid beregnet på denne retten: 20 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4

Vi sees i morgen til en ny oppskriftsuke!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer