Vietnamesiske Oppskrifter

Hele ukens matplan uke 18

Vietnamesiske grillretter sto på menyen denne uken. Deilige smaker og teksturer!

NYDELIG: Det vietnamesiske kjøkkenet er et av verdens sunneste og er preget av ferske råvarer. Disse grillrettene er smakfulle og har nydelig tilbehør! Foto: All Over Press
NYDELIG: Det vietnamesiske kjøkkenet er et av verdens sunneste og er preget av ferske råvarer. Disse grillrettene er smakfulle og har nydelig tilbehør! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
RÅVARER: Det vietnamesiske kjøkkenet er fargerikt, lett og velsmakende – gode råvarer å jobbe med i hverdagen! Foto: All Over Press
RÅVARER: Det vietnamesiske kjøkkenet er fargerikt, lett og velsmakende – gode råvarer å jobbe med i hverdagen! Foto: All Over Press Vis mer

Mandag - Grillet laks med limesalt og dampede grønnsaker

Tid beregnet på denne retten: 30 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4

VIRVAR: Til tross for den enkle anretningen, byr denne retten på et herlig virvar av forskjellige strukturer og smaker. Foto: All Over Press
VIRVAR: Til tross for den enkle anretningen, byr denne retten på et herlig virvar av forskjellige strukturer og smaker. Foto: All Over Press Vis mer

Tirsdag - Grillede kyllingspyd med sursøt agurksalat.

Tid beregnet på denne retten: 55 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4

FUSION: Europa + Asia = knallgodt! Det har satt sitt preg på Vietnams matkultur at landet lenge var en fransk koloni. Foto: All Over Press
FUSION: Europa + Asia = knallgodt! Det har satt sitt preg på Vietnams matkultur at landet lenge var en fransk koloni. Foto: All Over Press Vis mer

Onsdag - Bagett med grillet oksekjøtt

Tid beregnet på denne retten: 60 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4

ASIATISK: Vi er vant til å tenke på spareribs som en mextex-rett. Her får du den i utsøkt asiatisk variant! Foto: All Over Press
ASIATISK: Vi er vant til å tenke på spareribs som en mextex-rett. Her får du den i utsøkt asiatisk variant! Foto: All Over Press Vis mer

Torsdag - Grillede spareribs med rissalat og limedressing

Tid beregnet på denne retten: 60–70 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4

SALAT: Den rå salaten er en klassiker i det vietnamesiske kjøkken og serveres vanligvis som et friskt innslag i en risnudelsalat, eller som her, til grillede frikadeller. Foto: All Over Press
SALAT: Den rå salaten er en klassiker i det vietnamesiske kjøkken og serveres vanligvis som et friskt innslag i en risnudelsalat, eller som her, til grillede frikadeller. Foto: All Over Press Vis mer

Fredag - Grillede frikadeller med risnudler og gulrotdip

Tid beregnet på denne retten: 55 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4

Vi sees i morgen til ny oppskriftsuke!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer