<strong>VI ELSKER PASTA:</strong> Dette uken var det pasta på planen. Hva med spennende varianter med hjertemuslinger, ansjos eller en klassisk bolognese? Foto: All Over Press
VI ELSKER PASTA: Dette uken var det pasta på planen. Hva med spennende varianter med hjertemuslinger, ansjos eller en klassisk bolognese? Foto: All Over Press Vis mer

Hele Ukens Matplan Uke 35

Hele ukens matplan uke 35

Server pasta på mange forskjellige måter!

Publisert
Sist oppdatert
<strong>LEKKERT:</strong> Det er deilig å ha noe annet enn tomatsaus på spagettien. Dette tilbehøret er lekkert! Foto: All Over Press
LEKKERT: Det er deilig å ha noe annet enn tomatsaus på spagettien. Dette tilbehøret er lekkert! Foto: All Over Press Vis mer

Mandag - Spagetti med brokkoli og ansjos

Tid beregnet på denne retten: 25 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4

<strong>SLOW:</strong> En skikkelig god kjøttsaus er ikke fastfood. Det gjør underverker for smaken å la sausen småkoke en times tid. Foto: All Over Press
SLOW: En skikkelig god kjøttsaus er ikke fastfood. Det gjør underverker for smaken å la sausen småkoke en times tid. Foto: All Over Press Vis mer

Tirsdag - Spagetti bolognese

Tid beregnet på denne retten: 25 minutter. Koketid: 60 minutter.
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4

<strong>HJERTEMUSLING:</strong> Har du smakt hjertemuslinger? De er veldig enkle å tilberede og er en virkelig lekker delikatesse. Foto: All Over Press
HJERTEMUSLING: Har du smakt hjertemuslinger? De er veldig enkle å tilberede og er en virkelig lekker delikatesse. Foto: All Over Press Vis mer

Onsdag - Tagliatelle med hjertemuslinger

Tid beregnet på denne retten: 20 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4

<strong>LINGUINE:</strong> Linguine er en litt oval type spagetti. Denne syrlige varianten er kjempegod. Foto: All Over Press
LINGUINE: Linguine er en litt oval type spagetti. Denne syrlige varianten er kjempegod. Foto: All Over Press Vis mer

Torsdag - Linguine med pecorino, persille og pancetta

Tid beregnet på denne retten: 20 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4

<strong>PIFF:</strong> Sitronen gir retten en deilig piff – bruk både skallet og saften. Foto: All Over Press
PIFF: Sitronen gir retten en deilig piff – bruk både skallet og saften. Foto: All Over Press Vis mer

Fredag - Penne med squash og sitron

Tid beregnet på denne retten: 25 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4

Vi sees i morgen til en ny oppskriftsuke!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer