HØST: Kantareller, poteter, kål og gratens. Denne uken bød på de deiligste høstsmaker. Foto: All Over Press
HØST: Kantareller, poteter, kål og gratens. Denne uken bød på de deiligste høstsmaker. Foto: All Over Press
Grateng

Hele ukens matplan uke 38

Denne uken var preget av enkle og velsmakende høstretter.

UTSØKT: Grateng behøver slettes ikke være kjedelig. Denne varianten smaker utsøkt! Foto: All Over Press
UTSØKT: Grateng behøver slettes ikke være kjedelig. Denne varianten smaker utsøkt! Foto: All Over Press Vis mer

Mandag - Purregrateng med grønn salat

Tid beregnet på denne retten: 35 minutter (steketid: 50 minutter)
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4

HODEKÅL: Stuet hodekål smaker simpelthet fantastisk. Denne oppskriften er verdt å lære seg. Foto: All Over Press
HODEKÅL: Stuet hodekål smaker simpelthet fantastisk. Denne oppskriften er verdt å lære seg. Foto: All Over Press Vis mer

Tirsdag - Stekt flesk med stuet hodekål

Tid beregnet på denne retten: 30 minutter (steketid: 15 minutter)
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4

SNADDER: Det er deilig og enkelt med en varm og hjemmelaget suppe. Foto: All Over Press
SNADDER: Det er deilig og enkelt med en varm og hjemmelaget suppe. Foto: All Over Press Vis mer

Onsdag - Potetsuppe med bacon og timian

Tid beregnet på denne retten: 30 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4

AGURK: Med crème fraîche, sennep, sitron og dill får du en herlig frisk agurkkrem! Foto: All Over Press
AGURK: Med crème fraîche, sennep, sitron og dill får du en herlig frisk agurkkrem! Foto: All Over Press Vis mer

Torsdag - Røkt ørret med agurk-krem og bønnesalat

Tid beregnet på denne retten: 25 minutter (trekketid: 1 time)
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4

URTER: Hvitløk, chili, rosmarin og timian gir en fantatisk urteblanding til denne lammeretten. Foto: All Over Press
URTER: Hvitløk, chili, rosmarin og timian gir en fantatisk urteblanding til denne lammeretten. Foto: All Over Press Vis mer

Fredag - Lammekrone med ristede kantareller

Tid beregnet på denne retten: 30 minutter (steketid: 10 minutter)
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4

Vi sees i morgen til en ny oppskriftsuke!

Til forsiden