FRA FISK TIL APPELSIN: Prøv de herlige pastatypene Linguini, Lasagne, Penne, Cannelloni og Tagliatelle med nye smaker! Foto: All Over Press
FRA FISK TIL APPELSIN: Prøv de herlige pastatypene Linguini, Lasagne, Penne, Cannelloni og Tagliatelle med nye smaker! Foto: All Over Press Vis mer

Hele Ukens Matplan

Hele ukens matplan uke 9

Fem herlige pastaoppskrifter som piffer opp ditt italienske kjøkken!

Publisert
Sist oppdatert
<strong>DILL:</strong> Superenkel pasta med mynte, dill og parmesan. Perfekt til mandag! Foto: All Over Press
DILL: Superenkel pasta med mynte, dill og parmesan. Perfekt til mandag! Foto: All Over Press Vis mer

Mandag - Tagliatelle med ertepesto og sprø parmaskinke

Tid beregnet på denne retten: 20 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften:  4

<strong>FYLT PASTA:</strong> Slik lager du fylt pasta med sopp, mascarpone og oregano. Det smaker helt fantastisk! Foto: All Over Press
FYLT PASTA: Slik lager du fylt pasta med sopp, mascarpone og oregano. Det smaker helt fantastisk! Foto: All Over Press Vis mer

Tirsdag - Cannelloni med kylling og sopp

Tid beregnet på denne retten: 50 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften:  4

<strong>DEILIG RUCOLA:</strong> Denne retten er herlig med blåmuggost, rucola og valnøtter. Foto: All Over Press
DEILIG RUCOLA: Denne retten er herlig med blåmuggost, rucola og valnøtter. Foto: All Over Press Vis mer

Onsdag - Penne med gorgonzola og valnøtter

Tid beregnet på denne retten: 20 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften:  4

LINGUINI: Prøv deilig butternutgresskar med nydelig laks i denne pastaretten! Foto: All Over Press
LINGUINI: Prøv deilig butternutgresskar med nydelig laks i denne pastaretten! Foto: All Over Press Vis mer

Torsdag - Linguini med butternutgresskar, brokkoli og varmrøkt laks

Tid beregnet på denne retten: 35 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften:  4

<strong>ENDELIG FREDAG:</strong> Piff opp lasagnen med fisk og nye smaker. Appelsin, fenikkel og spinat er supergodt! Foto: All Over Press
ENDELIG FREDAG: Piff opp lasagnen med fisk og nye smaker. Appelsin, fenikkel og spinat er supergodt! Foto: All Over Press Vis mer

Fredag - Lasagne med torsk, appelsin, fennikel og spinat

Tid beregnet på denne retten: 60 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften:  4

Vi sees i morgen til ny oppskriftsuke!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer