KLASSIKER: Innimellom er det helt herlig å fråtse i sin favoritt junkfood. Prøv disse spennende og sunnere variantene av klassikern Foto: All Over Press
KLASSIKER: Innimellom er det helt herlig å fråtse i sin favoritt junkfood. Prøv disse spennende og sunnere variantene av klassikern Foto: All Over Press Vis mer

Rask Og Sunn Middag

Hele ukens matplan

Fire kjappe junkfoodfavoritter. Men denne hurtigmaten er både sunnere og hjemmelaget!

BLOMKÅLBUNN: Pizzabunn laget av blomkål? Ja, det går fint. Selvfølgelig er det ikke HELT det samme som en italiensk hvetemelsbunn, men smaken er virkelig god og pizzaaktig. Foto: All Over Press Denmark
BLOMKÅLBUNN: Pizzabunn laget av blomkål? Ja, det går fint. Selvfølgelig er det ikke HELT det samme som en italiensk hvetemelsbunn, men smaken er virkelig god og pizzaaktig. Foto: All Over Press Denmark Vis mer

Blomkålpizza med mozzarella og serranoskinke

Tid beregnet på denne retten: 35 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4 små pizzaer

SUNNERE: Fish and chips er klassisk engelsk pubmat og deilig fastfood som ofte er rik på kalorier. Dette er en sunnere variant der de friterte potetene er byttet ut med ovnsstekte rotfruktfrites. Foto: All Over Press Denmark
SUNNERE: Fish and chips er klassisk engelsk pubmat og deilig fastfood som ofte er rik på kalorier. Dette er en sunnere variant der de friterte potetene er byttet ut med ovnsstekte rotfruktfrites. Foto: All Over Press Denmark Vis mer

Tirsdag - Fish and chips med mandelcrumble og rotfruktfrites

Tid beregnet på denne retten: 45 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften:  2–3

NAM: De fleste liker en god burger, og når man bytter ut det hvite brødet med stekte aubergineskiver, blir retten plutselig nærmest sunn. Foto: All Over Press Denmark
NAM: De fleste liker en god burger, og når man bytter ut det hvite brødet med stekte aubergineskiver, blir retten plutselig nærmest sunn. Foto: All Over Press Denmark Vis mer

Onsdag - Burger på auberginebunn med pesto og stekte tomater

Tid beregnet på denne retten: 50 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften:  4

KOSEMAT: Er du også glad i en god falafel med sprø skorpe og som er myk inni? Det er skikkelig kosemat, som er enkel å spise med fingrene. Foto: All Over Press Denmark
KOSEMAT: Er du også glad i en god falafel med sprø skorpe og som er myk inni? Det er skikkelig kosemat, som er enkel å spise med fingrene. Foto: All Over Press Denmark Vis mer

Torsdag - Falafel med rødbetsalat og svart sesam

Tid beregnet på denne retten: 35 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4

Sees i morgen til en ny oppskriftsuke!