Uken som gikk var preget av fire raske og en skikkelig slow favoritt. Sjekk ut de lekre rettene!
DEILIG MAT FRA UKEN SOM GIKK: Hva med pariserbiff med rødbeter, fiskefilet eller er det kanskje på tide å prøve en av de gode «ottoene»? En ting er sikkert, du må gresskaret fra mandagens oppskrift. Nam! Foto: All Over Press
Vis mer
MarenLøhre
Publisert Sist oppdatert
NESTEN KARAMELLISERT: Deilige schnitzler. Gresskar er noe av det beste tilbehøret som erstatning for poteter! Her er det bakt mye, slik at det nesten er karamellisert. Foto: All Over Press
Vis mer
Tid beregnet på denne retten: 30 minutter Antall porsjoner i denne oppskriften: 2
ALTERNATIV TIL RIS: Bokhvete et både sunt og glutenfritt og et veldig godt alternativ til for eksempel ris – ikke minst fordi det smaker fantastisk! Foto: All Over Press
Vis mer
Tid beregnet på denne retten: 30 minutter Antall porsjoner i denne oppskriften: 2
ELSKVERDIG SLOWFOOD: Dette er helgemat etter vårt hjerte! Ikke noe fancy, men mat som tar tid og smaker! Da er det helg ... Foto: All Over Press
Vis mer