Potetmos

Her er kokkens hemmelige potetmosingrediens

Visste du at du kunne bruke sennep i potetmosen?

POTETMOS MED SENNEP: Har du noen gang tenkt på å ha sennep i potetmosen? Denne spennende lille vrien vil imponere gjestene i julen! Se video nede i saken. Foto: Shutterstock / Africa Studio
POTETMOS MED SENNEP: Har du noen gang tenkt på å ha sennep i potetmosen? Denne spennende lille vrien vil imponere gjestene i julen! Se video nede i saken. Foto: Shutterstock / Africa Studio Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

ALLERS.NO: Det er alltid gøy å overraske gjestene sine med med en rett du bare vet de vil elske!

En rett som har det lille ekstra og som får alle rundt bordet til å si «wow»! Og hvor fantastisk er det ikke om vi kan tilføre de hverdagslige rettene det lille ekstra?

Potetmosen er en favoritt blant oss nordmenn, og nå forteller Bård Greni Karlsen bak UrbanFood.no hvordan du kan gjøre den ekstra spesiell. Perfekt nå som det nærmer seg jul og en rekke middagsselskaper fremover!

Midt oppe i lanseringen av «Kokken og professorens kokebok», takket Bård Greni ja til å avsløre sin lille hemmelighet for våre lesere.

LES OGSÅ: 5 grunner til å ikke droppe poteten

Til info: Hver uke fram til jul får du noen av Norges fremste mateksperters beste triks - så kan du også imponere venner og familie med deilig mat i julen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer