Julekaker

Her er lesernes beste julebakst

3 oppskrifter du MÅ prøve.

SÅ LEKKERT: Sjekk ut oppskriftene til de tre vinnerne av KKs første inspirasjonsjulekalender - der forrige ukes tema var julebakst, i denne saken! Foto: @thedetail Instagram
SÅ LEKKERT: Sjekk ut oppskriftene til de tre vinnerne av KKs første inspirasjonsjulekalender - der forrige ukes tema var julebakst, i denne saken! Foto: @thedetail Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: I stedet for en tradisjonell julekalender, skal KK i hele desember ha Instagram-kampanjer der temaet er inspirasjon, julehygge og kos.

Tre søndager i advent (der første var søndag 30. november) lanserer vi en ny adventskonkurranse med nytt tema.

Og uken etter trekker vi tre heldige vinnere av en liten juleoverraskelse, hvor hovedpremien er en veske fra Adax (sjekk ut konkurranse 2 - som går fra søndag 7. desember, helt nederst i saken!)

LES OGSÅ: De «nye» julekakene du bør prøve

Vinnerne av julebakst-konkurransen

Forrige uke var det julebakst som var tema, der dere lesere skulle dele deres beste oppskrifter med oss på Instagram med hashtagene #kkmagazine, #kkjulebakst og #adaxbags.

Vinnerne ble kåret på KKs Instagram søndag 7. desember, og var da Mari Navarsete (@thedetail), Berit Aanstad (@beritaanstad ) og Linnea Vestre (@iskrystall), med sine lekre oppskrifter og bilder (se dem lenger nede i saken).

LES OGSÅ: Slik blir julebaksten litt sunnere

Berit Aanstad- @beritaanstad - Juleknekkebrød

Du trenger: 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer