Iskake:

Hjemmelaget iskake

Du kan lett lage is uten ismaskin. Yoghurten sørger for en kremet konsistens og frisk smak.

ISKAKE: Vi er ikke klare for å gi slipp på sommeren helt ennå, så i helgen skal vi prøve å lage denne herlige iskaken! FOTO: Betina Hastoft
ISKAKE: Vi er ikke klare for å gi slipp på sommeren helt ennå, så i helgen skal vi prøve å lage denne herlige iskaken! FOTO: Betina Hastoft Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Yoghurtis med honning og bringebær

8 porsjoner / Tid: 25 minutter / Frysetid: 4–5 timer

Ingredienser:

3 eggehviter150 g flytende honning1 klype salt450 g gresk yoghurt (med 10 % fett)2 ss meliskorn av 1 vaniljestangsaft av ½ sitron125 g friske bringebær1 avlang form, ca. 1½ liter

Til servering:

125 g friske bringebær25 g usaltede pistasjnøtter

Slik gjør du:

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer