Godteri på 90-tallet

Husker du dette godteriet?

Her er godteriet vi savner fra 90-tallet!

GODTERI PÅ 90-TALLET: Det er flere favoritter fra barndommen vi gjerne skulle sett igjen. FOTO: Cupa Chups, Bugg, Instagram @Referansepolitiet
GODTERI PÅ 90-TALLET: Det er flere favoritter fra barndommen vi gjerne skulle sett igjen. FOTO: Cupa Chups, Bugg, Instagram @Referansepolitiet Vis mer
Publisert

Vi husker alle de hellige lørdagskveldene på 90-tallet da barne-tv varte ekstra lenge, ingen brydde seg om e-stoffer i godteriet, og iPaden fremdeles ikke hadde gjort sitt inntog.

Om du var heldig fikk du 20 kroner du kunne kjøpe godteri for, og for tjue kroner den gangen kunne du få riktig så mye godteri, om du bare prioriterte riktig.

Hvor bIe det egentlig av alle favorittene vi koste oss med den gang? Vi har samlet et knippe lørdagsgodt vi husker fra barndommen, men som vi ikke får tak i på butikken lenger.

LES OGSÅ: Hva skjer om du går 100 dager uten godteri?

1. Tubble Gum

Vi savner denne rosa tyggegummien du fikk på tube. Joda, den smakte ikke annet enn sukker, og ble til en seig gummimasse etter et halvt minutt i munnen, men det å kunne klemme tyggis ut av tube var helt magisk!

2. Jawbreaker

Vi kalte dem bare for evighetskuler. Det var egentlig ikke annet enn stor klump sammenpressa sukker, med forskjellige lag av farger innover. Men, det var så morsomt å slikke seg gjennom alle lagene, og se hvilken farge som dukket opp under neste lag. Alle gikk rundt med såre tunger i perioden evighetskuler var populært!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer