Tid beregnet på denne retten: 30 minutter. Steketid: 20 minutter.
Antall porsjoner i denne oppskiften: 4
Ingredienser:
- 1 indrefilet av svin
- 3 myntestilker
- 25 g pinjekjerner
- 1 sitron, skallet
- salt og nykvernet pepper
Sitroncouscous
- 600 g couscous
- 4 vårløk
- 1 rød paprika
- 4 persillestilker
- 4 korianderstilker
- ½ sitron, skallet
- 1 ts kanel
- 1 ts malt spisskummen
- salt og nykvernet pepper
Mynteolje
- 2 dl rapsolje
- 10 ss ferskhakket mynte
- salt og nykvernet pepper

Slik gjør du:
1. Brun indrefileten på alle sider. Finhakk mynte og pinjekjerner og bland det med finrevet sitronskall, salt og pepper. Rull indrefileten i blandingen og sett den i ovnen på 180 grader ved 20 minutter.
2. Sitroncouscous: Tilbered couscousen som anvist på pakken og avkjøl. Rens vårløken og skjær den i tynne skrå skiver. Skyll paprikaen og skjær den i små terninger. Bland alt i couscousen med finhakket persille og koriander, finrevet sitronskall og krydderet.
3. Mynteolje: Bland olje med ferskhakket mynte og krydre med salt og pepper. Bland mynteoljen godt sammen med couscoussalaten. Anrett salaten og pynt ev. med ferske korianderblader.
God middag!