Dessert

Is med alt!

Det trenger ikke å være vanskelig å lage noe som er skikkelig godt.

ET GODT TIPS: Hvis du ikke har gassbrenner, kan du bruke marshmallowen som de er. Det blir uansett godt. FOTO: Stine Christiansen
ET GODT TIPS: Hvis du ikke har gassbrenner, kan du bruke marshmallowen som de er. Det blir uansett godt. FOTO: Stine Christiansen Vis mer
Publisert

Iskjeks med banana split og brente marshmallows

Tid: 15 minutter
Frysetid: 1 time
Antall personer: 4

Ingredienser:

  • ½ l god vaniljeis
  • ½ banan
  • 40 g salte peanøtter
  • 40 g mørk sjokolade
  • 2 ss ferdigkjøpt karamellsaus

Brente marshmallows:

  • 1 håndfull små marshmallows
  • 1 liten crème brûlée-gassbrenner

Til servering:

  • 40 g mørk sjokolade
  • 4 iskjeks
  • ferdigkjøpt karamellsaus

Slik gjør du:

  1. Legg isen i en bolle, og la den stå en liten stund så den blir myk. Skrell bananen, og skjær den i små terninger. Hakk peanøtter og sjoko-lade. Rør det i isen sammen med litt karamellsaus. Legg isen i en beholder med lokk. Sett den i fryseren i minst 1 time, til den er fast.
  2. Brenn marshmallowene med en gassbrenner til de er lett gylne.
  3. Servering: Smelt sjokoladen i en bolle over vannbad. Lag kuler av isen, og legg dem i iskjeksene. Topp med marshmallows, smeltet sjokolade og karamellsaus.

LES OGSÅ: Liker du mintsjokoladen «After Eight»? Da vil du elske denne moussen!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer