Hjemmelaget Is

Is som hjelper deg å holde vekta

Trenger slett ikke være usunt.

MAGER SJOKOLADEIS: Tro det eller ei, men denne isen kan du faktisk nyte uten å tenke på vekta. Foto: Linda Marie Stuhaug
MAGER SJOKOLADEIS: Tro det eller ei, men denne isen kan du faktisk nyte uten å tenke på vekta. Foto: Linda Marie Stuhaug Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Etter hvert som trærne blir grønnere og lufta blir varmere vil mange av oss kjenne lysten på en deilig iskrem øke betraktelig.

Is går tross alt hånd i hånd med vår og solskinn. Dessverre går det ikke alltid hånd i hånd med den såkalte bikinikroppen. Hvert fall dersom du forsyner deg av butikkenes iskremutvalg.

Heldigvis finnes det noen gode alternativer som både er magre, og som smaker godt. Det er nemlig fullt mulig å lage isen hjemme på eget kjøkken, med sunne ingredienser.

Vi har snakket med to matbloggere som gir deg sine beste tips til denne vårens beste hjemmelagde is, enten om det er til en hyggelig sammenkomst eller til alenekos. 

LES OGSÅ: Superdeilig is du kan lage selv

Nicecream

Oppskrift fra: Bakekona.blogg.no

Stine Haslestad bak bloggen Bakekona har en lang rekke med gode iskremoppskrifter som er snille mot vekta, som for eksempel lette sorbeter med friske smaker av frukt og bær. Men hun har også en variant av den populære «nicecreamen» som lages av blant annet banan og yoghurt. Her kan du selv velge om du vil smaksette isen med bær, frukt eller kakao.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer