KJAPP PIZZA: …og så har me juksa litt… Vi elsker snarveier – spesielt når de smaker så godt som dette! Foto: All Over Press
KJAPP PIZZA: …og så har me juksa litt… Vi elsker snarveier – spesielt når de smaker så godt som dette! Foto: All Over Press Vis mer

Matplan

Juksepizza med salat

En enkel og kjempegod pizzavariant til oss med travel hverdag!

Publisert

Tid beregnet på denne retten: 20 minutter

Ingredienser: 

TIPS: Myke flatbrød får du ofte i ulike varianter i asiatiske og tyrkiske butikker. Foto: All Over Press
TIPS: Myke flatbrød får du ofte i ulike varianter i asiatiske og tyrkiske butikker. Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Sett to stekeplater i ovnen, og sett den på 220°, gjerne varmluft. Pensle brødene/lefsene med olivenolje, og legg dem på bakepapir. Fordel tynne skiver av tomat, mozzarella og parmaskinke på «pizzabunnene».

2. Legg pizzaene over på de varme bakeplatene, og bak dem i 6-10 minutter, eller til de er sprø og gylne. Topp med basilikum like før servering.

3. Mens pizzaene steker anretter du salaten med løk, olje, eddik, salt og pepper. Server straks varm pizza og salat.

God middag!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer