Hasselnøttpostei med portobellosopp
Tid: 20 minutterOvnstid: 40 minutterTil 4 personer
Ingredienser 250 g portobellosopp1 fedd hvitløk2 små løk1 purreolivenolje til steking5 stilker frisk timian3 laurbærblader½ ts malt allehånde2 ss worcestershiresaus150 g kokt quinoa (60 g tørr)200 g ristede hasselnøttkjerner1 eple1 dl kremfløte3 egg3 ss hvetemelsalt og pepper
Pynt 3 laurbærbladristede hasselnøttkjerner
1. Rens soppen, og skjær dem i små terninger. Rens hvitløk og løk, og hakk dem fint. Rens purren, og skjær i terninger.2. Stek sopp, hvitløk, løk og purre i en panne med olje til det har tatt farge og soppen har avgitt fuktighet.3. Vend finhakket timian, laurbærblader, allehånde, worcestershiresaus, quinoa og finhakkede nøtter i. Sett ovnen på 180°.4. Riv eplet på et rivjern. Rør det i soppblandingen sammen med fløte, egg og mel. Smak til med salt og pepper.5. Fyll farsen i en patéform eller brødform, og pynt med laurbærblader og grovhakkede, ristede hasselnøtter (eller la dem riste seg under steketiden). Stek posteien i ovnen i 40 minutter.
Soppstek i butterdeig
Tid: 20 minutterOvnstid: 25 minutterTil 4 personer
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger