Til 6 personer
Tid: 20 min
Ingredienser
½ dl mandelflak
6–8 epler
½ dl sukker
20 g smør
½ ts kanel
fløteskum eller vaniljeis
10–12 småkaker eller kjeks

Slik lager du denne julekransen med kryddersmåkaker
Slik gjør du
Rist mandelflakene gylne på en tørr panne, og hell dem over på en tallerken til avkjøling. Skyll eplene, og skjær dem i båter. Varm sukker, smør og kanel i en stekepanne under konstant omrøring til det blir lysebrunt. Tilsett eplebåtene, og la dem steke med i 3–4 minutter til eplene er møre. Vend i mandelflakene. Anrett til slutt de karamelliserte eplene på tallerkener eller i porsjonsskåler sammen med fløteskum eller vaniljeis og knuste småkaker.

Lyst på noe nytt til kaffen? Her er ni deilige småkaker

Dette er de sju slag - og derfor baker vi dem
