Oppskrift:

Karamelliserte epler med juleknas

Her har du en oppskrift du kan kose deg med i førjulstiden.

Karamelliserte epler med juleknas
Publisert

Til 6 personer
Tid: 20 min

Ingredienser
½ dl mandelflak
6–8 epler
½ dl sukker
20 g smør
½ ts kanel
fløteskum eller vaniljeis
10–12 småkaker eller kjeks

Slik gjør du

Rist mandelflakene gylne på en tørr panne, og hell dem over på en tallerken til avkjøling. Skyll eplene, og skjær dem i båter. Varm sukker, smør og kanel i en stekepanne under konstant omrøring til det blir lysebrunt. Tilsett eplebåtene, og la dem steke med i 3–4 minutter til eplene er møre. Vend i mandelflakene. Anrett til slutt de karamelliserte eplene på tallerkener eller i porsjonsskåler sammen med fløteskum eller vaniljeis og knuste småkaker.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer