NUTELLAKAKE: Med ferdigkjøpte marengsbunner blir kaken ekstra lettlaget. FOTO: Christina Uhlin
NUTELLAKAKE: Med ferdigkjøpte marengsbunner blir kaken ekstra lettlaget. FOTO: Christina Uhlin Vis mer

Nutellakake:

Kjapp, enkel og helt vidunderlig!

Dette må være verdens enkleste kake. Men den ser absolutt ikke sånn ut - og den smaker fantastisk.

Enkel nutellakake

Denne kan spises med en gang om du ikke har tid til å vente!

10–13 biter / Tid: 15 min + noen timer i fryseren

Ingredienser:

  • 4 dl kremfløte
  • 200 g nutella
  • 2 marengsbunner
  • 25 g hasselnøtter, ristet og hakket
  • 20 g mørk sjoklade

Tilbehør:

  • 4 appelsiner

Slik gjør du:

  1. Visp kremen løst. Bland i Nutella, og visp godt så alt blandes.
  2. Fordel halvparten av kremen på den ene bunnen. Legg på den andre bunnen, og fordel resten av kremen på den. Strø over hasselnøttene.
  3. Smelt sjokoladen, gjerne i mikrobølgeovn, i 30 sekunder til 1 minutt. Ringle sjokolade over nøttene. La stå i fryseren i 3 timer eller lenger. La den temperere en stund om den har stått lenge i fryseren.
  4. Skjær bort skallet på appelsinene. Skiv dem, og skjær dem i mindre biter. Legg appelsinene i en skål, og server til kaken.

LES OGSÅ: Ta sommerfesten til nye høyder med denne makronterten!

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: