<strong>VEGETARPASTA:</strong> Nykokt pasta med deilige, stekte tomater, sprø ruccola og smakfull chevré eller smuldret fetaost, er en lettvint og grei mandagmiddag. Du lager den på ca. 15 minutter.  Foto: All Over Press
VEGETARPASTA: Nykokt pasta med deilige, stekte tomater, sprø ruccola og smakfull chevré eller smuldret fetaost, er en lettvint og grei mandagmiddag. Du lager den på ca. 15 minutter. Foto: All Over Press Vis mer

Pastasalat

#Kjøttfrimandag: Pasta tomato

Mandag er en travel dag, så en enkel pastarett er grei å starte uken med.

Publisert
Sist oppdatert

Har du tomater liggende i kjøleskapet som begynner å bli myke og overmodne blir de supergode når de stekes og blandes med f.eks. ruccola og smuldret eller revet god ost. Du kan servere denne pastaretten som en ren vegetarrett, men hvis du ønsker det kan noen tynne skiver spekeskinke smake godt til.

Pasta tomato

 Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer

(4 porsjoner)
600 g småtomater
75-100 g ruccola
1 rød chili
150 g fetaost eller chevré
350 g spagetti
salt
pepper
2 ss smør
2-3 ss olivenolje
1. Kok pasta etter anvisning på pakken til den er «al dente».
2. Del tomatene i to og stek dem i smør i en panne i 8-10 minutter til de blir bløte. 
3. Tilsett finhakket chili og olivenolje.
4.Vend den varme pastaen med tomatblandingen, olivenolje, små biter ost, frisk ruccola, salt og pepper.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer