Blåbærpai

Knallgod blåbærpai

... som kun inneholder 115 kcal per stykke!

BLÅBÆRPAI: Hva med å lage en herlig blåbærpai i helgen?  Foto: Grete Roede AS
BLÅBÆRPAI: Hva med å lage en herlig blåbærpai i helgen? Foto: Grete Roede AS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Pai er alltid godt, og kan brukes både som smårett, hovedrett og dessert - nam! 

- Denne blåbærpaien går i sistnevnte kategori, og er en perfekt å lage nå som det bugner at av ferske og supersunne blåbær i butikken – og etter hvert ute i skog og mark også.

- Denne paien kan fint lages dagen i forveien, og for å lage den ekstra saftig og smakfull kan den serveres sammen med yoghurt-is eller vaniljekesam, sier konseptsjef i Grete Roede AS, Jeanette Roede. 

LES OGSÅ: Blåbær og jordbær kan redusere risikoen for hjerteinfarkt

Blåbærpai 

(1 pai = 12 stykker)

Dette trenger du: 

3 dl hvetemel1 dl fin sammalt hvete2 ts tørrgjær2 ts sukker2 ss margarin2 dl lettmelk5 dl blåbær1 ts revet ingefær1 ss potetmel2 ss sukker

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer