Matlaging:

Kokk deler de vanligste matlagingstabber

- Det er noen ting du absolutt ikke bør gjøre når du friterer!

TENK SIKKERHET: - Fritering er herlig, godt og helt ufarlig om man vet hva man driver med, men det er viktig å tenke på sikkerhet. Det er noen ting du absolutt ikke bør gjøre når du friterer, sier kokk til KK.
TENK SIKKERHET: - Fritering er herlig, godt og helt ufarlig om man vet hva man driver med, men det er viktig å tenke på sikkerhet. Det er noen ting du absolutt ikke bør gjøre når du friterer, sier kokk til KK. Vis mer
Publisert

Du har helt sikkert gjort noen tabber på kjøkkenet, enten du har svidd en pizza i ovnen, kuttet deg i fingeren eller brent deg på en varm stekepanne. Du har gjerne også glemt en ingrediens som førte til en ødelagt kake, eller sølt noe utover hele kjøkkengulvet.

Det er fort gjort, og noe alle vil oppleve.

Noen har derimot gjort større tabber enn andre på kjøkkenet, som har ført til både ødelagt mat og skadet kropp.

Under kan du lese om de verste matlagingstabbene folk har gjort, og ikke minst hvordan du kan unngå å gjøre det samme.

De verste matlagingstabbene

Tasty.co har bedt folk om å dele sine verste matlagingstabber, slik at du slipper å gjøre de samme tabbene. Her er noen av dem:

1. Jeg brukte alt for mye smør på stekebrettet da jeg skulle steke en kalkun. Plutselig tok det fyr og hele ovnen ble til en peis. Middagen ble ødelagt og jeg måtte kjøpe ny komfyr.

2. Jeg helte saus gjennom en sil ned i en bolle. Plutselig løp hunden min gjennom kjøkkenet, dunket borti meg og jeg mistet grepet. Pannen falt ned i bollen, veltet og en liter kokende væske rant ned over hele kjøkkengulvet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer