RISLAPPER: Disse er supre å lage hvis du har igjen rester med risengrynsgrøt. Foto: All Over Press
RISLAPPER: Disse er supre å lage hvis du har igjen rester med risengrynsgrøt. Foto: All Over Press Vis mer

Rislapper

#Koselørdag: Rislapper med bringebær

Her kan du bruke rester av risengrynsgrøt, koke ny eller kjøpe ferdig.

Har du lyst på noe godt, er små gylne rislapper midt i blinken.

Rislapper

 Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer

(10–15 stk.)
4 dl risengrynsgrøt
2 egg
1 ½–2 dl hvetemel
½ ts vaniljesukker
½ ts kardemomme
1. Bland eggene i grøten. Tilsett hvetemel og vaniljesukker og rør godt om. Rør i kardemomme. La røren svelle en halv time.
2. Stek lapper på middels sterk varme i panne. En spiseskje røre er passe pr. lapp.
3. Server lappene nystekte med syltetøy og friske bringebær eg en kremklatt.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: