Panna Cotta

#Koselørdag: Søt frukt og syrlig yoghurt i skjønn forening

Mango og pasjosnfrukt blandet med fløte og yoghurt er en perfekt smakskombinasjon.

EKSOTISK YOUGHURTPANNACOTTA: Dette er en frisk og god dessert som passer godt etter en litt sterk middag. Den er dessuten glutenfri. Foto: All Over Press
EKSOTISK YOUGHURTPANNACOTTA: Dette er en frisk og god dessert som passer godt etter en litt sterk middag. Den er dessuten glutenfri. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer