<strong>SÅ LEKKERT:</strong> Savoykål har godt av litt varme, ikke for mye, men bare akkurat slik at den faller litt sammen og bevarer noe av sprøheten. Foto: All Over Press
SÅ LEKKERT: Savoykål har godt av litt varme, ikke for mye, men bare akkurat slik at den faller litt sammen og bevarer noe av sprøheten. Foto: All Over Press Vis mer

Ukens Matplan

Koteletter med eple og savoykål

Helt enkelt og kjempegodt. Start denne mandagen med denne flotte retten!

Publisert
Sist oppdatert

Tid beregnet på denne retten: 30 minutter

Antall porsjoner i denne oppskriften: 2

Ingredienser:

  • 2 svinekoteletter
  • olivenolje
  • salt og pepper
  • 1 eple i båter
  • ½ savoykål, snittet
  • 2 fedd hvitløk i tynne skiver
  • 1 dl eplemost
  • 2 ss honning
  • 1 ss smør
  • salt

Tilbehør:

  • stekte poteter
<strong>TIPS:</strong> En fin salat som tilbehør, kanskje i stedet for poteter, er også godt. Foto: All Over Press
TIPS: En fin salat som tilbehør, kanskje i stedet for poteter, er også godt. Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Brun kotelettene i olje i en panne. Krydre dem med salt og pepper, ha i eple, savoykål og hvitløk, og la kålen falle lett sammen.

2. Tilsett eplemost, honning og smør. Kok opp, og pass på at kotelettene er ferdigstekt. Smak til med salt. Server kotelettene med kål og stekte poteter.

God middag!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer