Ukens Matplan

Koteletter med eple og savoykål

Helt enkelt og kjempegodt. Start denne mandagen med denne flotte retten!

SÅ LEKKERT: Savoykål har godt av litt varme, ikke for mye, men bare akkurat slik at den faller litt sammen og bevarer noe av sprøheten. Foto: All Over Press
SÅ LEKKERT: Savoykål har godt av litt varme, ikke for mye, men bare akkurat slik at den faller litt sammen og bevarer noe av sprøheten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer