KOTELETTER MED FRISK SALAT: En enkel, sunn og rask oppskrift for kjøttmiddagen denne uken Foto: All Over Press
KOTELETTER MED FRISK SALAT: En enkel, sunn og rask oppskrift for kjøttmiddagen denne uken Foto: All Over Press Vis mer

Koteletter

Koteletter med frisk bønnesalat

Her er oppskriften på et sunt og godt måltid

Publisert
Sist oppdatert

Antall porsjoner i denne retten: 3

Ingredienser:

  • 3 koteletter
  • 1 fedd hvitløk
  • 2 ss hakket persille
  • 75 g revet ost 
  • 2 ts sesamolje
  • 50 g usaltede cashewnøtter
  • 1 pakke bacon i skiver
  • 200 g grønne bønner
  • 400 g edamamebønner (umodne soyabønner)
  • 1 rødløk
  • 1 granateple

Dressing

  • 2 ss søt chilisaus
  • 2 ts peanøttsmør
<strong>OBS:</strong> Bønner er sunt og mettende, men husk at de inneholder endel karbohydrater – gjerne opp mot 15 gram pr. 100 gram. Så ikke spis det hver dag om du skal ned i vekt.  Foto: All Over Press
OBS: Bønner er sunt og mettende, men husk at de inneholder endel karbohydrater – gjerne opp mot 15 gram pr. 100 gram. Så ikke spis det hver dag om du skal ned i vekt. Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Bland hakket hvitløk, persille og ost. Skjær et snitt i hver kotelett og fyll osteblandingen i disse. 
2. Rist nøttene i sesamolje, stek baconet sprøtt på varm panne, og la begge deler avkjøles. 
3. Knip bønnene, forvell dem lett og skjær dem i passe store biter. Damp edamamebønnene i lettsaltet vann 
i et par minutter og ta bønnene ut 
av belgen. 
4. Hakk rødløken fint og ta kjernene ut av granateplet. 
5. Pisk chilisaus, peanøttsmør og saften fra granateplet til en glatt dressing og legg i bønner, rødløk og cashewnøtter. 
6. Stek kotelettene ved jevn varme 
i 5 minutter på hver side. Server med bønnesalat med sprøstekt bacon

Håper retten faller i smak

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer