SMULDREPAI: Sjesken på noe godt? Dakan vi anbefale denne deilige smuldrepaien! FOTO: Nina Malling
SMULDREPAI: Sjesken på noe godt? Dakan vi anbefale denne deilige smuldrepaien! FOTO: Nina Malling Vis mer

Smuldrepai:

Krydret smuldrepai

Server gjerne med vaniljeis, crème fraîche eller pisket krem.

Publisert

Julekrydret smuldrepai med eple og marsipan

6 porsjoner/ Tid: 20 min/ Steketid: 45 min

Ingredienser:

LES OGSÅ: Oppdater julekakene med et hint av nye smaker!

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 175 grader.
  2. Skrell eplene, fjerne kjernen, og del eplene i terninger. Bland dem med 3 ss sukker, kanel, kardemomme, allehånde og ingefær i en bolle.
  3. Smør paiformen, og fordel epleblandingen i formen.
  4. Rør havregryn, mel, sukker og vaniljepulver sammen, og smuldre inn smøret.
  5. Riv marsipan grovt på et rivjern, og hakk mandlene grovt. Rør det inn i smuldredeigen, og fordel jevnt over eplene i paiformen.
  6. Stek i ovnen i cirka 45 minutter, til den er sprø og gyllen.

LES OGSÅ: Til denne desserten trenger du kun to ingredienser!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer