Tid beregnet på denne retten: 20 minutter. Steketid: 45 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4
Ingredienser:
- 4 store kyllinglår (ca. 800 g)
- 1–2 ss garam masala
- salt
- 400 g cherrytomater på stilk
- 6 mellomstore rødløk
- 3 hvitløkfedd
- 1 ½ ss olje
- 1 sitron, saften
- en håndfull persille
Tilbehør
- 2 ½ dl grov bulgur
- 5 dl vann
- ½ ts salt
- 1 ss olivenolje

Slik gjør du:
1. Klapp kyllinglårene tørre. Legg dem i en stor ildfast form og dryss over garam masala og salt. Skyll tomatene og skrell løk og hvitløk. Del løken i 4–6 båter. Fordel alt i formen og drypp over olje og sitronsaft. Sett fatet i ovnen på 200 grader i ca. 45 minutter til kyllinglårene er gjennomstekt.
2. Kok bulguren i lettsaltet vann i 12 minutter under lokk. Slå av varmen og la stå i 10 minutter. Rør gjennom med en gaffel og bland i olje.
3. Server kyllingen rett fra formen med et dryss hakket persille over. Og bruk den deilige stekesjyen fra formen som saus.
God middag!