Tid beregnet på denne retten: 40 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 2
Ingredienser:
- 2 kyllingbryst i strimler
- litt olje til steking
- 2 ts sukker
- ½ dl soyasaus
- 2 ss limesaft
- ½ dl vann
- 1 brokkoli i små buketter
Salat
- ½ daikon (kinareddik)
- 1 ts flaksalt
- ½ dl risvineddik
- 2 ss sukker
- ½ bunt reddiker
Tilbehør
- kokt fullkornsris

Slik gjør du:
1. Skrell daikonen og skjær den i tynne strimler (julienne), eller riv den grovt. Ha den i en sil, vend den med salt, og la den trekke i 10 minutter.
2. Imens varmer du eddik og sukker til sukkeret er smeltet. Skjær reddikene i tynne skiver, og ha dem i kaldt vann. Klem den revne daikonen forsiktig og vend den sammen med den lune dressingen. La den trekke i kjøleskapet til servering.
3. Brun kyllingen i litt olje i en varm wok eller stor gryte. Ha i sukker, soyasaus, lime, vann og små brokkolibuketter. La det dampe under lokk i 2‒3 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt og brokkolien er ferdig, men ikke ihjelkokt. Server kylling med reddiksalat pyntet med skiver reddikskiver, og kokt ris ved siden av.
God middag!