PERFEKT PÅ EN TORSDAG: Kylling med geitost og spinat smaker kjempegodt! Foto: All Over Press
PERFEKT PÅ EN TORSDAG: Kylling med geitost og spinat smaker kjempegodt! Foto: All Over Press Vis mer

Mat

Kylling med spinat og geitost

En utrolig god og spennende vri på kyllingen!

Tid beregnet på denne retten: 30 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 2

Ingredienser:

  • 2 kyllingbryst
  • litt olje til steking
  • salt
  • 4 fedd hvitløk i tynne skiver
  • 250 g babyspinat
  • 200 g geitost
  • flytende honning
  • salt og pepper

 

Tips: Er du ikke glad i geitost, er den varme spinaten også god sammen med feta.

 

Tilbehør

  • grovt brød
Deilig, varm spinatsalat med myk geitost. Spis den med grovt brød, helt uten brød eller kanskje med stekte poteter. Foto: All Over Press
Deilig, varm spinatsalat med myk geitost. Spis den med grovt brød, helt uten brød eller kanskje med stekte poteter. Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Stek kyllingbrystene i litt olje i en panne eller grillpanne. Krydre med salt. Stek hvitløken i litt olje i en panne. Den må gjerne ta litt farge.

2. Ha i spinaten, og la den falle sammen. Krydre med salt.

3. Anrett den varme spinaten med skiver av geitost, og drypp med flytende honning. Krydre med salt og pepper, og server straks med kylling og grovt brød.

 

God middag!

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop