Ukens Matplan

Kyllingfajitas med avokadosalsa

Prøv denne herlige varianten av fajitas!

DEILIG KYLLING: Fajitas lages vanligvis med oksekjøtt, men denne varianten med kylling er også nydelig. Og så er det skikkelig rask hverdagsmat. Foto: All Over Press
DEILIG KYLLING: Fajitas lages vanligvis med oksekjøtt, men denne varianten med kylling er også nydelig. Og så er det skikkelig rask hverdagsmat. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tid beregnet på denne retten: 20 minutter

Antall porsjoner i denne oppskriften: 2

Ingredienser

  • 2 kyllingbryst i strimler
  • olivenolje
  • 1 løk i båter 
  • 1 grønn paprika i strimler
  • 2 ts knust spisskummen
  • saft av 1 lime
  • salt
  • 1 klype sukker

Salsa

  • 2 avokado
  • saft av 1 lime
  • 2 ss finhakket rødløk
  • hakket grønn chili, etter smak
  • 1 dl hakket koriander

Tilbehør

  • lune tortillalefser
  • mer koriander
  • limebåter
  • god chilisaus
TIPS: Du kan også lage vegetariske fajitas, f.eks. med mer paprika eller med squash i stedet for kylling. Foto: All Over Press
TIPS: Du kan også lage vegetariske fajitas, f.eks. med mer paprika eller med squash i stedet for kylling. Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Stek kyllingen til den er gyllen og nesten gjennomstekt i litt olje i en stor panne. Ha løk og paprika i pannen sammen med kyllingen, og krydre med spisskummen, lime, salt og en klype sukker. Stek til kyllingen er gjennomstekt, og grønnsakene møre.

2. Skjær avokadokjøttet i terninger. Vend dem sammen med limesaft, rødløk, chili og koriander, og smak til med salt.  

3. Server kyllingfajitas med avokadosalsa, lune tortillalefser, koriander, lime og en god chilisaus.

God middag!

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer