Kyllingkjøttboller

Kyllingkjøttboller med urter og sopp

Med en pakke kjøttdeig kan du trylle fram gode retter både til hverdags og fest.

KYLLINGKJØTTBOLLER MED URTER OG SOPP: Kyllingkjøttboller med lekkert urtefyll, her servert med en frisk røre av parmesan og eple. Foto: All Over Press
KYLLINGKJØTTBOLLER MED URTER OG SOPP: Kyllingkjøttboller med lekkert urtefyll, her servert med en frisk røre av parmesan og eple. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

ALLERS.NO:  Kyllingkjøttdeig inneholder fra 2 til 9,5 prosent fett. Bruk den gjerne til kjøttboller, kjøttsaus og lasagne.

Nedenfor finnes du oppskriften på saftige kjøttboller av kyllingkjøttdeig med smakfulle urter og sopp. Håper det smaker! 

Kyllingkjøttboller med urter og sopp

(2 porsjoner)

Dette trenger du: cirka 300 g kyllingkjøttdeig½ dl hakket, fersk persille1 klype saltlitt nykvernet pepper

Fyll:5 ferske champignoner½ liten løkolje eller smør til steking½ – 1 ss tørket timiansaltpepper

Eple- og parmesanrøre:1 rødt eple 1 dl grovrevet parmesan½-¾ dl olivenolje

Til servering:potetmosrørte tyttebær

Slik gjør du: 

1. Lag fyllet. Rens soppen og del i små biter. Skrell og finhakk løken. Stek den myk i olje eller smør på middels varme sammen med timian. Strø på salt og pepper. La det avkjøles.Bland kyllingkjøttdeigen med persille, salt og pepper. Del farsen i åtte biter. Lag en grop i hver bolle og fordel fyllet i. Rull sammen til kjøttboller.

2. Stek kjøttbollene ferdige i smør eller olje på middels varmen i en stekepanne i ca. 15 minutter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.