ENCHILADAS MED KYLLING: Enchiladas er meksikansk, men passer godt til våre ganer også! Foto: All Over Press
ENCHILADAS MED KYLLING: Enchiladas er meksikansk, men passer godt til våre ganer også! Foto: All Over Press Vis mer

Enchiladas Med Kylling

#Kyllingtorsdag: Enchiladas med kylling

Vil du ha denne retten sterk, tar du bare i mer chili.

Publisert
Sist oppdatert

Spennende rett med varme tortillaruller og en god crème fraîche på toppen.

Enchiladas med kylling

 Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer

(8 stk.)
ca. 500 g kjøtt fra grillet kylling
2 hvitløkbåter
2–3 røde paprika, ca. 400 g
2 rødløk
olje til steking
1 ts malt spisskummen
1 ts chiliflakets
1 ts paprikapulver
1 ss tørket oregano
½-1 ts salt
ca. 200 g knuste tomater
1 dl lagret ost
8 tortillabrød, ca. 20 cm
Saus:
2 dl crème fraîche
2 egg
1 dl lagret ost
1. Skjær kyllingkjøttet fri for skinn og bein. Sett ovnen på 250°. Skjær løk og paprika i biter, og stek det mykt i olje. Krydre og tilsett knuste tomater. La det småkoke i 10 minutter. Smak til.
2. Bland grønnsakrøren med kylling og ost. Fordel på tortillabrødene, rull sammen og legg med skjøten ned i en ildfast form.
3. Rør sammen ingrediensene til sausen og hell over tortillabrødene. Stek rullene midt i ovnen i 10–15 minutter. Server gjerne med en salat.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer