FYLY KYLLINGBRYST: På dansk kalles denne retten for «Svigerindens bryster».
 Foto: All Over Press
FYLY KYLLINGBRYST: På dansk kalles denne retten for «Svigerindens bryster». Foto: All Over Press Vis mer

Kyllingbryst Oppskrift

#Kyllingtorsdag: Fylte kyllingbryst

Oppskriften er lett å doble hvis du venter gjester, for denne retten kan serveres så vel til fest som til hverdags.

Kyllingkjøttet blir ekstra saftig når man fyller dem, som for eksempel her med ost og grønnsaker.

Fylte kyllingbryst

4 pers.
4 kyllingbryst
Salt, pepper
2 paprika
200 g fløteost
½ ss paprikapulver
3 ss hakket purre
1 håndfull spinatblader


 Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer

1. Skjær et snitt kjøttet på langs, nesten helt igjennom. Brett det ut og legge det på et skjærebrett og strø på salt og pepper. 
2. Rens paprikaene og skjær hver av dem i 4-6 store stykker.
3. Rør fløteost, paprikapulver og purre sammen.
4. Smør kyllingebrystene innvendig med osten og legg litt spinat over. Fordel paprikaene
over  og lukk brystet sammen. 
5. Legg de fyltte kyllingebrystene i en ildfast form og stek dem i ovnen i 25-30 min. Sett evt. på grillen de siste 3 - 5 minuttene.
6. Servér med urter, villris og salat.


 

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: