Tid beregnet på denne retten: Slowfood - Ta den tiden du trenger.
Antall porsjoner i denne oppskriften: 2
Ingredienser:
- 300 g lam i terninger
- litt olivenolje
- 2 fedd hvitløk i skiver
- 1 liten løk, hakket
- 3 stangselleristilker, skivet
- 1 dl hvitvin
- 1 dl vann
- 250 g små tomater i biter
- 200 g kokte kikerter
- salt og pepper
- frisk revet timian

Slik gjør du:
1. Brun lammekjøttet i litt olje i en stor gryte. Ha i hvitløk, løk og stangselleri, og la det småsurre litt med, uten at det tar farge.
2. Tilsett hvitvin og vann, og la det koke i 20–30 minutter, eller til kjøttet er mørt. Tilsett tomater, og la det koke i ytterligere 10 minutter. Tilsett ekstra vann underveis, så det ikke tørrkoker.
3. Ha i kikerter, og kok i et par minutter til. Smak til med salt og pepper, og server straks med en masse revet timian.
God middag!