<strong>LASAGNE:</strong> Prøv ut denne oppskriften. Vi gir deg oppskriften på en noe lettere variant enn den du antakeligvis kjenner til best. Foto: All Over Press
LASAGNE: Prøv ut denne oppskriften. Vi gir deg oppskriften på en noe lettere variant enn den du antakeligvis kjenner til best. Foto: All Over Press Vis mer

Lavkarbo

Lasagne med kålblader

Bytt ut pastaen med kålblader

Publisert
Sist oppdatert

Antall porsjoner i denne retten: 3

Lasagne med kålblader

  • ½ hodekål
  • 1 løk
  • 500 g hakket oksekjøtt eller kjøttdeig
  • 1 ss smør
  • 1 dl flådde tomater
  • 2 ts timian
  • salt og pepper
  • 3 dl fløte
  • 200 g kremost
  • 1 knivsodd revet muskatnøtt
  • 150 g bacon i skiver
LASAGNE: Passer ypperlig til å servere ved gjestebesøk Foto: All Over Press
LASAGNE: Passer ypperlig til å servere ved gjestebesøk Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Forvell kålbladene i lettsaltet vann og la dem dryppe av i en sikt. 
2. Hakk løken. 
3. Fres oksekjøtt og løk i smøret og tilsett de flådde tomatene og timian. 
4. La kjøttsausen koke en stund og smak den til med salt og pepper. 
5. Varm opp fløten, ha i kremosten og smak til med muskat, salt og pepper. 
6. Smør et ildfast fat og legg kål, kjøttsaus og ostesaus lag for lag. Begynn og avslutt med kålen. 
7. Dekk det øverste kållaget med bacon og stek lasagnen midt i ovnen i 35 minutter på 210 grader. Server med en god tomatsalat.

Håper det smaker!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer