Oppskrift:

Luftig sommerdrøm

Her får du oppskrift på en luftig sjokolademousse med merian.

OPPSKRIFT: I denne moussen brukes det bakesukker, fordi det er ekstra finkornet og derfor lettere blir oppløst og tilfører mer luft ved pisking. FOTO: Marieke Verdenius
OPPSKRIFT: I denne moussen brukes det bakesukker, fordi det er ekstra finkornet og derfor lettere blir oppløst og tilfører mer luft ved pisking. FOTO: Marieke Verdenius Vis mer
Publisert

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer