Tid beregnet på denne retten: 10 minutter. Steketid: 20 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4
Ingredienser:
- 1 rull grov pizzadeig (400 g)
- ½ glass tacosaus (medium eller sterk)
- 100 g cheddarost, revet
- 125 g champignon
- 70–90 g parmaskinke i tynne skiver
- svarte oliven
- 2 ts Provence-urter eller tørket oregano
- ev. ½ ts tørkede chiliflak
- salt og nykvernet pepper
- 1 ss olje
- rucola

Slik gjør du:
1. Varm opp ovnen til 220 grader. Kjevle deigen ut på et bakepapir på en stekeplate. Smør den med et tynt lag tacosaus og dryss osten over i et jevnt lag.
2. Rens champignonen og skjær dem i skiver. Fordel dem oppå osten. Del skinken på langs og legg skivene på pizzaen sammen med olivenene. Dryss med provencekrydderet, eventuelt chiliflak, salt og pepper og drypp oljen over.
3. Stek pizzaen gyllen og sprø i ca. 20 minutter. Skjær den i stykker og dryss ruccolasalat over.
God middag!