Ukens Matplan

Lynstekt svinekjøtt og portobellosopp

Kjempegod og deilig hverdagswok!

MÅ SMAKES: Superrask hverdagsmat. Nesten raskere enn take away, og sååå mye bedre! Foto: All Over Press
MÅ SMAKES: Superrask hverdagsmat. Nesten raskere enn take away, og sååå mye bedre! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tid beregnet på denne retten: 35 minutter

Antall porsjoner i denne oppskriften: 2

Ingredienser:

  • 300 g svinekjøtt i strimler
  • 200 g portobellosopp i skiver
  • litt olje til steking
  • 200 g grønne bønner med endene knepet av
  • 2 fedd hvitløk i tynne skiver
  • 1–2 ts sukker
  • 1 dl østerssaus
  • ev. ½ dl vann

Tilbehør:

  • kokt ris, gjerne fullkorn 
  • limebåter
TIPS: Hvis du ikke er så glad i svinekjøtt, kan du bruke kylling i stedet. Foto: All Over Press
TIPS: Hvis du ikke er så glad i svinekjøtt, kan du bruke kylling i stedet. Foto: All Over Press Vis mer

​Slik gjør du:

1. Stek svinekjøttet i litt olje i en varm wok. 
2. Ha i soppen, og la den ta litt farge. Ha i bønnene, og la dem steke et par minutter. Tilsett hvitløk og deretter sukker og østerssaus og ev. litt vann. Kok opp, og smak til.
3. Server straks med kokt ris og limebåter til.

God middag!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer