MÅ SMAKES: Superrask hverdagsmat. Nesten raskere enn take away, og sååå mye bedre! Foto: All Over Press
MÅ SMAKES: Superrask hverdagsmat. Nesten raskere enn take away, og sååå mye bedre! Foto: All Over Press Vis mer

Ukens Matplan

Lynstekt svinekjøtt og portobellosopp

Kjempegod og deilig hverdagswok!

Publisert

Tid beregnet på denne retten: 35 minutter

Antall porsjoner i denne oppskriften: 2

Ingredienser:

Tilbehør:

TIPS: Hvis du ikke er så glad i svinekjøtt, kan du bruke kylling i stedet. Foto: All Over Press
TIPS: Hvis du ikke er så glad i svinekjøtt, kan du bruke kylling i stedet. Foto: All Over Press Vis mer

​Slik gjør du:

1. Stek svinekjøttet i litt olje i en varm wok. 
2. Ha i soppen, og la den ta litt farge. Ha i bønnene, og la dem steke et par minutter. Tilsett hvitløk og deretter sukker og østerssaus og ev. litt vann. Kok opp, og smak til.
3. Server straks med kokt ris og limebåter til.

God middag!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer