MÅ SMAKES: Superrask hverdagsmat. Nesten raskere enn take away, og sååå mye bedre! Foto: All Over Press
Vis mer
MarenLøhre
Publisert Sist oppdatert
Tid beregnet på denne retten: 35 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 2
Ingredienser:
300 g svinekjøtt i strimler
200 g portobellosopp i skiver
litt olje til steking
200 g grønne bønner med endene knepet av
2 fedd hvitløk i tynne skiver
1–2 ts sukker
1 dl østerssaus
ev. ½ dl vann
Tilbehør:
kokt ris, gjerne fullkorn
limebåter
TIPS: Hvis du ikke er så glad i svinekjøtt, kan du bruke kylling i stedet. Foto: All Over Press
Vis mer
Slik gjør du:
1. Stek svinekjøttet i litt olje i en varm wok. 2. Ha i soppen, og la den ta litt farge. Ha i bønnene, og la dem steke et par minutter. Tilsett hvitløk og deretter sukker og østerssaus og ev. litt vann. Kok opp, og smak til. 3. Server straks med kokt ris og limebåter til.