KAKE: Vi har ikke annet å si enn NAM! FOTO: Martin Tanggaard
KAKE: Vi har ikke annet å si enn NAM! FOTO: Martin Tanggaard Vis mer

Kake:

Marshmallowkake med nøtter og sjokolade

Bløte marshmallows er en skikkelig vinner i godisposen og vekker begeistring hos både barn og voksne når de toppes med et lag god sjokolade og syrlige bær.

Publisert
Sist oppdatert

Marshmallowkake med nøtter og sjokolade

Tid: 10 minutter / Hviletid: 2 timer / Antall personer: 12

Ingredienser:

350 g mørk eller lys sjokolade50 g usaltede pistasjnøttkjerner50 g mandler50 g valnøttkjerner35 g soltørkede tranebær50 g små marshmallows1 dl frysetørkede kirsebær1 ildfast form, ca. 15 x 20 cm

Slik gjør du:

Hakk sjokoladen fint, og smelt den i en ildfast bolle over vannbad.Bland mandler og begge nøtteslagene med tranebær og marshmallows. Fordel dem i en liten ildfast form kledd med bakepapir, og hell den smeltede sjokoladen over.Dryss med frysetørkede kirsebær, og sett blandingen i kjøleskapet i 2 timer.Skjær i grove stykker før servering.

LES OGSÅ: Denne ostekaken med Kongen av Danmark vil sende deg rett til godishimmelen!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer