SUSHI-DOUGHNUTS: Denne mattrenden tar helt av på Instagram! Disse "doughnutsene" ser nesten for fine ut til å spise.  Foto: @sobeautifullyraw
SUSHI-DOUGHNUTS: Denne mattrenden tar helt av på Instagram! Disse "doughnutsene" ser nesten for fine ut til å spise. Foto: @sobeautifullyraw Vis mer

Sushi-doughnut

Mattrenden som tar internett med storm

Australske Sam gjør sushi om til rene kunstverket på Instagram.

Det finnes to typer mennesker på Instagram: de som hater matbilder, og de som elsker matbilder. Vi i KK.no-redaksjonen er blant dem som elsker matbilder – det er jo så inspirerende å se hvor flotte kreasjoner folk klarer å lage av de simpleste matretter! 

LES OGSÅ: Har du hørt om sjokoladesushi?

Lager pizza, burger og doughnuts av sushi

Én som har fått stor oppmerksomhet for matbildene sine er den australske matbloggeren Sam, som går under navnet @sobeautifullyraw på Instagram. I dag har hun nærmere 150 000 følgere, og flere utenlandske medier har bitt seg merke i de lekre bildene hennes -  og da spesielt de hun har lagt ut av sushi-kreasjonene sine. 

Tidligere har hun laget både sushi-pizza og sushi-burger, og nå har hun gjort det igjen, skriver Daily Mail. For ikke så lenge siden la hun nemlig ut et bilde av sine aller nyeste kreasjoner: sushi-doughnuts. 

Altså, lekrere sushi skal man lete lenge etter - de er nesten for fine til å spise! I bildeteksten forklarer Sam at det overhodet ikke er vanskelig å lage sushi-doughnuts: legg risen i en doughnut-form smørt med kokosnøttolje. Klapp den sammen og snu formen! Dekorer med sorte sesamfrø, ingefær, wasabi og vegansk majones - av for eksempel cashewnøtter. 

 

Sushi Donut Dreamin' #vegan

Et bilde publisert av SAM ☾ (@sobeautifullyraw)

LES OGSÅ: Tabbene du bør unngå på Instagram 

 

 

 

 

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: