MEKSIKANSKE PANNEKAKER: Kjøttsausen er knallgod, og stappfull av grønnsaker!
 Foto: Columbus Leth
MEKSIKANSKE PANNEKAKER: Kjøttsausen er knallgod, og stappfull av grønnsaker! Foto: Columbus Leth Vis mer

Familiens Livretter

Meksikanske pannekaker med kjøttsaus

Lyst på en annerledes versjon av taco? Prøv denne da vel!

Publisert

Tid beregnet på denne retten: 35 min
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4

Ingredienser:

Tilbehør

TIPS: Varier fyllet i pannekakene med det du har tilgjengelig. Foto: Columbus Leth
TIPS: Varier fyllet i pannekakene med det du har tilgjengelig. Foto: Columbus Leth Vis mer

Slik gjør du:

1.Skrell løk og hvitløk og finhakk dem. Skrell gulrøttene og skjær dem i skiver. Varm opp oljen i en kjele og stek hvitløken så vidt.

2. Tilsett kjøttet og brun det godt sammen med chili og kanel. Tilsett løk, gulrøtter og tomatpuré, og la det småkoke i 5 minutter.

3. Rens paprika og skjær i grove terninger. Bland i de flådde tomatene, paprika, mais og bønner, og la det småkoke i ca. 20 minutter. Smak til med salt og pepper.

4. Varm opp tortillapannekakene i ovnen i 1–2 minutter. Server pannekakene med kjøttsaus, crème fraîche og rød chili skåret i tynne skiver.

Velbekommen!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer