MIDDAGSTIPS: Denne salaten smaker også godt hvis den tilsettes rester av revet kylling. FOTO: Nina Malling
MIDDAGSTIPS: Denne salaten smaker også godt hvis den tilsettes rester av revet kylling. FOTO: Nina Malling Vis mer

Middagstips:

Middelhavssalat med butter bean-dipp

Denne vegetariske salaten metter godt og smaker fantastisk - særlig sammen med en kremet bønnedipp.

Publisert

Middelhavssalat med butter bean-dipp

4 porsjoner / Tid: 20 min

Ingredienser:

Butter bean-dipp:

Slik gjør du:

  1. La bønnene og artisjokkene til dippen renne av. Bland sammen med tahin, vann og presset hvitløk til en kremet konsistens i en blender eller med en stavmikser. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
  2. Hell 4 dl kokende vann over couscousen, og la den stå i ca. 10 minutter. Rist pinjenøtter i en tørr, varm panne.
  3. Hakk persillen grovt. Bland pinjekjerner og persille sammen med couscous, og fordel i det ene hjørnet av et stort salatfat.
  4. La bønnene renne av, og anrett dem på fatet sammen med skyllet rucola, artisjokker som er delt i to, oliven, soltørkede tomater og smuldret feta. Server salat med butter bean-dipp og grovt brød.

LES OGSÅ: Imponer gjestene med denne danske klassikeren

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer