Sjokolademousse med peppermyntesmak
Tid: 20 minutter + hviletid
Antall personer: 6
Ingredienser:
- 2 dl melk
- 250 g mørk sjokolade, 70 %
- 2 eggeplommer
- 50 g sukker
- 1/2 dl kremfløte
- 1 ts peppermynteekstrakt
Pynt:
- usaltede pistasjnøtter
- friske mynteblader

Gul & god kokoskrem med banan og mango!
Slik gjør du:
- Varm melken opp til kokepunktet i en liten kjele. Hakk sjokoladen. Ta kjelen av varmen, og la den hakkede sjokoladen smelte i den varme melken.
- Pisk eggeplommer og sukker sammen til en luftig masse med en el-pisker. Bruk en skje til å røre eggemassen i sjokolademelkblandingen.
- Pisk fløten til krem i en annen bolle. Vend forsiktig kremen i sjokolademassen med en slikkepott.
- Smak sjokolademoussen til med peppermynteekstrakt, og fordel den i porsjonsglass. Dekk glassene med plastfolie, og sett til kjøling fram til servering. Pynt med finhakkede pistasjnøtter og mynteblader.
