Ukens Matplan

Nudler med soyamarinert oksekjøtt

Nam! Prøv denne deilige retten med gode nudler og herlig marinade.

SMAKFULL: Soya, østerssaus og ingefær gir masse smak til det gode kjøttet!
 Foto: All Over Press
SMAKFULL: Soya, østerssaus og ingefær gir masse smak til det gode kjøttet! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tid beregnet på denne retten: 25 minutter. Marinering: 30 minutter.
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4

Ingredienser

  • 400 g oksekjøtt i strimler
  • 1 broccoli
  • 3 gulrøtter
  • 1 gul paprika
  • 125 g tørkede nudler

Soyamarinade

  • ½ dl soyasaus
  • 3 ss østerssaus
  • 2 cm fersk ingefær
  • 2 ts tørket chili
  • 4 ss sesamolje
TIPS: Har du ikke wok? Bruk en sauterpanne eller rett og slett en stekepanne med litt dybde. Foto: All Over Press
TIPS: Har du ikke wok? Bruk en sauterpanne eller rett og slett en stekepanne med litt dybde. Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Soyamarinade: Rør soya, østerssaus, ferskrevet ingefær, chili og sesamolje
sammen. Legg kjøttet i marinaden i minst 30 minutter.
2. Skjær broccoli fra stilken til toppen i avlange stykker, skyll dem godt. Skrell gulrøttene og skjær dem i skiver. Rens paprikaen og skjær i strimler.
3. Varm opp en wok med litt av soyamarinaden og stek kjøttet godt på alle sider. Tilsett grønnsaker og bland godt. Tilsett resten av soyamarinaden og la det koke opp.
4. Kok nudler som anvist på pakken, hell av vannet og bland nudlene i retten.

God middag!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer