Tid beregnet på denne retten: 25 minutter. Marinering: 30 minutter.
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4
Ingredienser
- 400 g oksekjøtt i strimler
- 1 broccoli
- 3 gulrøtter
- 1 gul paprika
- 125 g tørkede nudler
Soyamarinade
- ½ dl soyasaus
- 3 ss østerssaus
- 2 cm fersk ingefær
- 2 ts tørket chili
- 4 ss sesamolje

Slik gjør du:
1. Soyamarinade: Rør soya, østerssaus, ferskrevet ingefær, chili og sesamolje
sammen. Legg kjøttet i marinaden i minst 30 minutter.
2. Skjær broccoli fra stilken til toppen i avlange stykker, skyll dem godt. Skrell gulrøttene og skjær dem i skiver. Rens paprikaen og skjær i strimler.
3. Varm opp en wok med litt av soyamarinaden og stek kjøttet godt på alle sider. Tilsett grønnsaker og bland godt. Tilsett resten av soyamarinaden og la det koke opp.
4. Kok nudler som anvist på pakken, hell av vannet og bland nudlene i retten.
God middag!