<strong>NUDLER PASSER OGSÅ:</strong> Det er kanskje aller best med fullkornris til denne, men synes du det tar lang tid, passer det fint med nudler også.  Foto: All Over Press
NUDLER PASSER OGSÅ: Det er kanskje aller best med fullkornris til denne, men synes du det tar lang tid, passer det fint med nudler også. Foto: All Over Press Vis mer

Ukens Matplan

Oksekjøtt med grønne bønner

Rågod og enkel wok med deilige grønne bønner.

Publisert
Sist oppdatert

Tid beregnet på denne retten: 25 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 2

Ingredienser:

  • 1 dl soyasaus
  • 2 dl vann
  • 1 ss sukker
  • 1 ss revet ingefær
  • 1 ss maisenna

I tillegg:

  • 300 g mørt oksekjøtt i strimler
  • litt olje til steking
  • 200 g grønne bønner med avskårede tupper
  • 2 fedd hvitløk i tynne skiver
  • 1 rødløk i båter

Tilbehør:

  • kokt ris eller nudler
<strong>TIPS:</strong> Denne retten kan også lages med kylling eller svin. Foto: All Over Press
TIPS: Denne retten kan også lages med kylling eller svin. Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Rør sammen soyasaus, vann, sukker, ingefær og maisenna til dressing.
2. Brun kjøttet i litt olje i en supervarm wok. Ta det opp. Stek bønnene i 2‒3 minutter.
Tilsett hvitløk og løk, og stek det i ytterligere 1minutt.
3. Tilsett kjøttet sammen med dressingen, og varm det hele i ½‒1 minutt. Server wokretten med ris eller nudler.

God middag!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer