Ukens Matplan

Omelettruller med squash og løk- og tomatsalat

En fortreffelig omelett som passer utmerket til frokost og lunsj!

SMÅ OMELETTER: Slike små, fine omeletter er perfekte til kvelds eller frokost. Her har de fått selskap av en herlig løk- og tomatsalat! Foto: All Over Press
SMÅ OMELETTER: Slike små, fine omeletter er perfekte til kvelds eller frokost. Her har de fått selskap av en herlig løk- og tomatsalat! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tid beregnet på denne retten: 25 min  

Antall porsjoner i denne oppskriften: 2

Ingredienser

  • 2 løk i tynne skiver
  • ½ dl sitronsaft 1 ss sukker
  • 1 ts chiliflak
  • 2 håndfuller bladpersille
  • 2 tomater i terninger
  • ½ bunt vårløk, snittet
  • olivenolje
  • salt

Omelettruller

  • 1 squash
  • salt
  • 4 egg
  • 4 ss kaldt vann
  • litt olivenolje til steking
TIPS: Du kan grille andre grønnsaker til omelettene, f.eks. aubergine, paprika eller sopp.  Foto: All Over Press
TIPS: Du kan grille andre grønnsaker til omelettene, f.eks. aubergine, paprika eller sopp. Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Vend løken sammen med sitronsaft, sukker og chiliflak, og la det trekke i 10 minutter. Vend inn persille, tomater og vårløk rett før anretning. Smak til med salt.

2. Skjær squashen i grove, avlange skiver, og stek den i olje i en panne til den er gyllen. Krydre med salt.  

3. Pisk egg med vann og salt, og stek 2–4 omeletter i litt olje i en liten panne. Fyll omelettene med squash, og server straks med salaten til.

God middag!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer