En fortreffelig omelett som passer utmerket til frokost og lunsj!
SMÅ OMELETTER: Slike små, fine omeletter er perfekte til kvelds eller frokost. Her har de fått selskap av en herlig løk- og tomatsalat! Foto: All Over Press
Vis mer
MarenLøhre
Publisert Sist oppdatert
Tid beregnet på denne retten: 25 min
Antall porsjoner i denne oppskriften: 2
Ingredienser
2 løk i tynne skiver
½ dl sitronsaft 1 ss sukker
1 ts chiliflak
2 håndfuller bladpersille
2 tomater i terninger
½ bunt vårløk, snittet
olivenolje
salt
Omelettruller
1 squash
salt
4 egg
4 ss kaldt vann
litt olivenolje til steking
TIPS: Du kan grille andre grønnsaker til omelettene, f.eks. aubergine, paprika eller sopp. Foto: All Over Press
Vis mer
Slik gjør du:
1. Vend løken sammen med sitronsaft, sukker og chiliflak, og la det trekke i 10 minutter. Vend inn persille, tomater og vårløk rett før anretning. Smak til med salt.