Pasta og kjøttboller:

One-pot-pasta caprese med kjøttboller

Hvis du ikke har en kjele som kan settes i ovnen, kan du helle retten over i en ildfast form før den settes i ovnen.

PASTA OG KJØTTBOLLER: En gryte er perfekt hverdagsmat. Her lages pasta og saus samtidig. FOTO: Nina Malling
PASTA OG KJØTTBOLLER: En gryte er perfekt hverdagsmat. Her lages pasta og saus samtidig. FOTO: Nina Malling Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

One-pot-pasta caprese med kjøttboller

4 porsjoner / Tid: 50 min

Dette trenger du:

  • 500 g små tomater
  • olivenolje
  • 400 g karbonadedeig
  • 1 ts salt
  • 1 løk
  • 2 hvitløkbåter
  • 1 neve persille
  • 1 egg

Pasta i tomatsaus:

  • 1 løk
  • 3 hvitløkbåter
  • 1 ss olivenolje til steking
  • ½ ss tørket oregano
  • ½ ss tørket basilikum
  • salt og nykvernet pepper
  • 2 bokser hakkede tomater
  • ½ l vann
  • 1 ss rødvinseddik
  • 400 g pastaskruer
  • 250 g mozzarella

Slik gjør du:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer